Godišnji horoskop za 2013

Ići dole

Godišnji horoskop za 2013

Počalji od Lolla taj Sub Jan 12, 2013 8:44 am

OVAN
Mir i stabilnost su Vam zagarantovani ove godine. Mnogi Vaši napori i projekti koje ste gurnuli u stranu će doći isplivati ove godine. Odvojite vreme da se oslobodite neželjenih osoba, stvari i ideja iz Vašeg života u ovoj godini. Tempo Vašeg života će malo usporiti, ali ne gubite nadu. Sporiji i istrajni uvek pobeđuju na duže staze. Ove godine ćete okusiti mnogo više slobode, pogotovo na ljubavnom i poslovnom planu. Vaša energija će se menjati tokom cele godine. Emocije i osetljivost će biti povećane u većem delu godine. Ne pokušavajte da zakamuflirate svoje nezadovoljstvo i bes, jer tako možete doći u još veće probleme. Ograničite komunikaciju na srednji nivo jer nepoželjni pozivi i nevolje vrebaju okolo.

Ljubav i veza:
Zbog snažne povezanosti između karijere i veze, moguće je da ćete ostvariti romansu na poslu ili neku vrstu poslovnog partnerstva sa ličnim partnerom. Od sredine septembra pa nadalje varnica su upaljene u vezi, doduše, sa vladajućom planetom Mars u vašoj kući braka. Pazite, to će verovatnije prouzrokovati konkurenciju umesto saradnje, ali je početak više strasnog perioda. Oko 22-23 oktobra sa zavodljivom konjukcijom Marsa i Venere i Mesecom i Suncem poravnatim, može biti vreme koje ćete obeležiti u kalendaru, posebno ako ste Ovan rođen u kasnijem periodu znaka. Ranije rođenim je bolji period sredina avgusta i ovaj mesec nudi i ostalim Ovnovima šansu da se opuste i u uživaju. To je sve što ćete ove godine ostvariti na polju ljubavi - uozbiljiti se.
Karijera i novac:
Vaš vladalac karijerom, Saturn, je u kući zadovoljstva. To znači da ćete ozbiljno uživati u zadovoljstvima i izobilju. Poslednjih par godina je bio vezan za kući i imovinu, što je možda bio Vaš prioritet, ili ste možda radili od kuće. Za neke žene Ovnove, kada je Saturn u oblasti povezanoj sa samoizražavanjem i decom, to može značiti porođaj ili napuštanje posla da bi porodica bila glavni cilj. U svakom slučaju može doneti dodatne obaveze povezane sa decom ili ćete možda odabrati da radite posao povezan sa njima. Rani deo godine sa Marsom aktivnim u kući novca, i finansijskim vladarom Venerom tamo-amo u kući karijere sve do 15. marta, doneće veću težnju i borbu za priznanjima i nagradama. Jupiter takođe preovladava u zajedničkoj oblasti resursa i omogućava Vam vaći finansijski uspeh nego drugima. Maj i novembar su važni meseci za finansijsko poslovanje i povući će mnogo Vaših resursa.
Samo-poboljšanje:
Morate dati da biste dobili, to je evolutivna lekcija za Ovnove. Život nije jednosmerna ulica, i Vaše nagrade ostvarujete i saradnjom i otvaranjem prema drugim ljudima i vrednostima. To ne znači poricanje sopstvenih vrednosti ili ličnih standarda. To zapravo znači spoznavanje da je svet velik i nudi više mogućnosti nego nego sopstveno dvorište. U materijalnom smislu ostvarićete dobit recikliranjem robe i možete naći sopstevno blago u otpacima drugih ljudi.BIK
Iskusili ste mnoge promene u prethodnoj godini, koje imaju veliki uticaj na Vaš život i nadalje. Ovo je pravo vreme da dalje nastavite. Izaćićete nepovređeni jer dobar period je tek pred Vama. Ne budite plašljivi, umesto toga fokusirajte se na jednu stvar u jedno vreme i okružite se vedrim bojama. Dugoročni projekti će naići na smetnje ali ne gubite nadu i hrabrost. Ima dovoljno vremena, Vi se pitate.

Ljubav i veza:
Ne može biti bolje od toga da je Jupiter u Vašoj kući braka. Stari narodi su ga smatrali za donosioca dobrobiti, časti i nagrada. Zbog ovakvog položaja možete očekivati sve to preko drugih ljudi, kao i povezivanje sa značajnim ljudima tokom cele godine. Na poslu neće uvek cvetati ruže, ili se partnerski odosi mogu zaoštriti, oduzimjući Vam vreme. Međutim, planeta iznenađenja, Uran, čini maj i kraj avgusta posebno uspešnim za pojedince. Ovo može uključivati putovanja avionom, ili iznenadno i neočekivano povezivanje sa bliskim prijateljima ili voljenim osobama. U suštini putovanja, ili romantična povezivanja započeta krajem prošle godine, mogu se ponovno aktivirati u prvoj četvrtini ove godine. Kraj avgusta do kraja septembra je dobro vreme za Vaš ljubavni aspekt, ali je definitivno kraj godine, od 25.-og oktobra period za Vaš uspon u društvu. Ovo je godina za mnogo bolje odnose.
Karijera i novac:
Vi ste više nego verovatno bio ekstra aktivni u poslednjih pet meseci, sa Marsom koji je proveo izuzetnih šest meseci u vašem znaku. Još uvek je tu do 18.-og februara, i može Vam pomoći u pristupu, na primer da fizički preuzmete kontrolu nad situacijom. Mars Vas takodje čini više proaktivnim i konkurentnim. Izazov predstavlja konstruktivno preusmeriti ove napore. Neptun, jednako poznat po rasipanju energije, je bio u Vašoj kući karihere. Ova planeta je savršena za planiranje putovanja, ili za iscelivanje tela, studije farmacije, filma i umetnosti. Ona zahteva određena odricanja, i rezlati možda neće biti trenutni. Januar je period kada će navedeni aspekti biti naglašeni. Sredinom godine ćete biti više zauzeti porodicom i imovinom. Finansijski, ova godina obećava uz pomoć partnera ili savet o ulaganju. Imate tendenciju da što zaradite potrošite na kuću ili putovanja.
Samo-poboljšanje:
Ukoliko živite sami, ukazaće se prilika da se mnogo više družite sa drugima. Bićete u procepu između dva interesa, u ovoj godini punoj događanja - zahtevanja i pružanja. Razvijate se šireći krila i prepoznajući prisustvo i doprinos značajnih drugih osoba sada. Upozanćete i gurua i velikog licemera, nadamo se ne u istoj osobi. Ali u svakom slučaju izvući ćete nauk. Učitelj može biti neko blizak, profesionalni savetnik ili neko ko Vas inspiriše sopstvenim primerom.BLIZANCI
2013 godina će biti puna događaja. Novi poduhvati se oblikuju prema novim idejama i novim ciljevima u životu. Izaćićete iz oklopa i krenuti u nove pohode sa obnovljenom snagom. Raznovrsnost i obilje će začiniti Vaš život ove godine. U vezi će Vam biti potrebna potpuna posvećenost cele godine. Neki kompromisi će morati da se naprave u ličnom i profesionalnom životu ove godine.

Ljubav i veza:
Blizanci su imali u različitoj srazmeri periode zadovoljstva i patnje kao rezultat negativnog uticaja Plutona na njihov znak jpš od 1996. To je značilo transofrmaciju odnosa, kraj nekih, i u svakom slučaju zaista teške odluke. Sa Saturnom u Vašem znaku nasuprot Plutona, izmedju 2008 i sredine 2009 za one rodjene krajem maja, početak juna je delovao kao da ste između čekića i nakovnja. Danas putanja Saturna ide u Vašu korist, u stvari može dovesti do ostvarivanja snova. Februar donosi podsticajne mogućnosti za unapređenje Vaših odnosa. Ako možete pobeći od svakodnevne rutine, još bolje, makar i na par dana početkom meseca. Planeta ljubavi, Venera, radi za Vas od 7.-og marta do 6.-og aprila, 25.-og juna do 19.-og jula, i tokom celog oktobra. Ali decembar je definitivno vrhunac svega, sa najmanje 6 planeta u Vašoj kući veza, uključujući i Vašeg vladara odnosa, Jupiter, sredinom meseca.
Karijera i novac:
Od početka 2010 planeta ubrzane individualizacije, originalnosti i jedinstvenosti, Uran, bila je jaka u Vašem statusnom aspektu. Doduše on je jači uticaj imao na one rođene u maju koji su možda doživeli revoluciju u profesionalnom životu, i uslovima života proteklih par godina. Ove godine Uran jače deluje na one rodjene u junu. Povoljni aspekti Jupitera, u maju i krajem avgusta i septembra, znače da je ovo vreme da iskoristite povoljne mogućnosti i modernizujete svoj pristup. Više što se tiče tehnologije, više uspešnosti, ali ovo može biti i znak za putovanja takođe. Tokom sledeće godine Jupiter, planeta nagrada, povoljno će uticati na posao i obaveze, pa ćete biti svedok ekspanzije sopstvenih aktivnosti. Ipak, i dalje ćete se osećati kao da sami veslate svojim čamcem i prezirati svakoga ko pokuša da preuzme kormilo. Zbog takve slobode akcenat je na samostalnom radu, ili na dva dopunska posla u želji za jednom stalnom preokupacijom.
Samo-poboljšanje:
2013 je godina kada trebate da iskoristite svoje prirodne talente i usavršite ih. Samo praktičnim radom, konstantnim ponavljanjem i rešavanjem problema ćete dostići savršenstvo. Mošete teoretisati koliko hoćete, ali samo delnjem ćete pobediti. Isustvo je ključ uspeha. Možde ćete biti i pomoćnik nekome se divite i to iskustvo će biti za pamćenje.RAK
Velike promene u vezi su zagarantovane ove godine. Neke Vama bliske osobe će možda otići ostavivši Vas skrhanim. Ali izbegavajte da se oslanjate na druge i pokrenite se. Mir i smirenost će onda prevladati u Vašem životu. Do sredine godine moraćete da donesete važnu odluku u vezi sa ličnim i poslovnim planom. Ako ste sami možda ćete upoznati idealnog partnera. Ali čuvajte se lisica i vukova u jagnjećoj koži. Razne nove ideje se javljaju ove godine. Zadržite smirenost i krenite ka ostvarenju svojih ciljeva. Uspeh u legalnim poslovima Vam je zagarantovan.

Ljubav i veze:
Partnerstvo sa nekim može ojačati, a sa neodgovornošću potpuno raspasti. Vaš indikator partnerstva, Saturn, upravo je proveo dve godine u Vašem znaku. Ovo može rezultirati povezivanjem sa stalnim partnerom, ili ojačavanjem veza sa prijateljima. U pitanju je kvalitet, a ne kvantitet, kod Saturna. Pošto je ovo planeta pragmatičnosti i realnosti, pogodna je i za poslovna povezivanja, i ukoliko se dogode, ta će se veza podići na veći nivo. Tokom prethodne godine ili dve glava je imala prednost nad srcem. Možda ste nekima delovali hladno i rezervisano. U stvari, verovatno ste bili prezauzeti obavezama sa nedovoljno vremena da se opustite. Ovo se menja od kraja prošle godine, i promena se nastavlja i ove godine. Produženi boravak Venere u Vašoj kući posvećenosti i partnerstva, od 6.-og novembra 2012 do 5.-og marta 2013 će Vas podići na nove visine. Romansa i opuštanje su dobile zeleno svetlo i gledajte da krajem februara, marta, jula i novembra nešto na tom polju uradite.
-Karijera i novac:
Sredinom jula prošle godine Saturn je prešao u Vaš aspekt finansija. U osnovi ovo je vreme za konsolidaciju Vaših napora i prelazak na finansijske nagrade. Ipak, sve će to doći pažljivim planiranjem, štednjom i marljivošću za većinu Rakova. Možda ćete osećati da nemate dovoljno i to će biti podsticaj za dalja dotignuća. Kraj juna, avgusta i oktobra su više izazovna vremena. Međutim, odgovornost je više na onima oko Vas i pazite da ne postanete nečiji potrčko. Možete prosperirati kroz obrazovanje (Jupiter) i tehnologiju (Uran) sa arhetipskim planetama dobro postavljenim u Vašem znaku. Putovanja, više studije, izdavaštvo ili kompjuterske tehnologije su u planu. Krajem juna, oni rođeni početkom jula će prvi osetiti blagodeti.
-Samo-poboljšanje:
Jupiter je 'radost i ushićenje', toliko da su te reči i izvedene iz njegovog imena. One su Vam na raspolaganju kada zastanete u 'ovde i sada'. Iako ste u prošlosti morali prvo da razmislite i onda delate, više samopouzdanja i spontanosti će sada doneti rezultate. Ono što ste naučili i pohranili u srcu je spremno da dođe do izražaja. Unutar vaših pravila i propisa i savesnog pristupa, je nezavisna individua koja čeka da izađe. Nije da ćete negirati svoje odgovornosti. Ali vi ste već platili svoje račune. Vaš put ka većem ispunjenju sada leži u ostvarivanju onoga što želite, umesto onoga što osećate obavezu da učinite. Negujte umetničke sklonosti, rekreativne potrage. Neka srce peva i um će uslediti.LAV
Ove godine ćete obnoviti energiju što će Vam pomoći da ostvarite dugo priželjkivane ciljeve. Vaša kreativnost i talenat će doći do izražaja ove godine. Vaše želje i očekivanja će se ostvariti. Trebali biste da se više žrtvujete zarad porodice i dobrobiti u porodici. Prihvatite život kakav jeste i živite jednostavno sa pozitivnim stavom. Doćiće do lenjosti u zadnjoj četvrtini godine. Ali imajte na umu da samo odlučnost donosi uspeh u životu.
-Ljubav i veza:
Početak 2013. godine pamtićete po novim susretima, prijateljstvima i ljudima koji vas podstiču da se menjate. Takvi susreti neće nužno voditi u ljubavnu vezu, aferu ili flert, već će samo signalizirati da ste ponovo spremni za ljubav. To se posebno odnosi na mlade, neiskusne, naivne i bezazlene osobe. U tom periodu proređene su seksualne aktivnosti i sve se zasniva na kontaktima, prepisci, zbližavanju i upoznavanju. Početak godine neće biti povoljan za planiranje potomstva i proširenje porodice. Vreme ćete iskoristiti za neke druge stvari, a u maju ćete biti u prilici da konačno uradite nešto konkretno. Ukoliko ste u braku i ne osećate leptiriće u stomaku, potrudite se da na partnera gledate kao na osobu koju ste nedavno obožavali. Proleće će omogućiti svima da obnove i obogate vezu. Generalno, to nije doba razvoda, konflikta i bračnih nesreća. Nećete imati s kim da se svađate, pa vam ništa drugo ne preostaje osim da se volite i poštujete. Ukoliko ste u prošlosti brak spasavali ljubavnim trouglom, više nećete tako raditi. Krajem godine ćete osetiti kako u vašoj ljubavi nema magije. Shvatite da ste delom sami odgovorni zbog takvog stanja. Samci će se sa gorčinom sećati kako je bilo i boljih dana. Godinu će obeležiti brojni površni susreti koji neće doneti značajnije životne promene. Ipak, ako ste na proleće upoznali novu ljubav, veza ima šanse da opstane. Želećete zreo i kvalitetan odnos, a neverstvo i neiskrenost nećete trpeti.DEVICA
Ove godine okolina će uvideti Vašu kreativnost i sposobnost. Predstavite se u najboljem mogućem svetlu, jer je ovo pravi trenutak da pokažete svoje kvalitete. Mogu se očekivati i negativni odgovori, ali ne gubite pribranost. Vredno radite, uložite svoj maksimum i dobićete povratnu pozitivnu energiju. Potrudite se da poboljšate svoj stil života. Budite optimističniji i izbegavajte sve vrste nerviranja i negativnosti koje će se javljati tu i tamo. Nemojte da se zbližavate sa onima koji bi u Vaš život mogli da unesu nestabilnost.
-Ljubav i veza:
Astrolozi se često šale kako Device nemaju mnogo sreće u ljubavi, ali to ne znači da se neke stvari ne mogu promeniti nabolje. Spremite se na krupne promene u ljubavi - biće više ljubavi, više sreće, više uživanja. Ipak, ova godina će vam servirati i teške lekcije, koje će, srećom, biti ulaznica u kvalitetniji ljubavni život. To se posebno odnosi na osobe koje žive u prijateljskim brakovima bez strasti. Prethodnih godina ste se ponašali kao da je sve u redu i da vam je dobro u vezi, ali sredinom godine predstoji vam razrešenje neiskrenih odnosa. Nećete se vraćati ljudima iz prošlosti niti će takvi kontakti moći da urode plodom. Pazite se, možete biti povređeni ako radite sa voljenom osobom. Nećete moći da spojite ljubav, posao i interes. Jesen donosi iznenađenja, naročito mladima. Device nisu baš romantične niti važe za virtuoze u ljubavi, pa se može dogoditi da vam partner zamera što ste hladni, distancirani i kruti. Slobodno potrošite koji dinar na večeru, putovanje ili zajedničke aktivnosti. Za dobar odnos uvek je potrebno dvoje, tako da je vaše zalaganje važno i korisno. Stariji ljudi provešće jesen i zimu gunđajući, bez životnih radosti. Kraj godine je idealan za sve koji su iskreno zadovoljni partnerom, imaju normalan seksualan život, razgovaraju, druže se i trude da još bolje upoznaju jedno drugo. Ako se pravite da ste srećni u braku koji liči na zajednicu dva rođaka, život će vas opomenuti zbog neistine. Bićete prisiljeni da se menjate.VAGA
Život će biti mnogo srećniji, ispunjeniji i jednostavniji za Vage u 2013. Bićete osnaženi većom slobodom nego pretnodne godine. Koncentrišite se na sebe i Vaše duhovno ujedinjavanje. Nove veze su na pomolu ove godine. Mir i harmonija će vladati većinom godine. Predstoji Vam finansijski i pravni zaplet, pa se čuvajte posledica. Rokovi i rešenja neće bite ostvareni, ostavite ih za sledeću godinu.
-Ljubav i veza:
Mnogi od vas su u prethodnom periodu upoznali životne saputnike, karmičke partnere, a mnogi su se razveli i ostali sami. Za sve koji su početak godine dočekali bez partnera proleće je najbolje vreme da se to promeni. Ovo će biti godina susreta sa stabilnim ljudima. Osobe koje dolaze u vaš život imaju rešeno stambeno pitanje, stvorili su neku sigurnost i sada su spremni za ozbiljnu vezu, stvaranje porodice i zajednički život. Ukoliko sebe ne vidite u takvoj vrsti veze, najbolje je da propustite prve prilike, koje dolaze sredinom marta, i da sve ostavite za kraj leta i početak jeseni, kada ćete ponovo biti u prilici da upoznajete zanimljive ljude. Svi koji su ranijih meseci ili godina ušli u vezu ili brak manje-više mogu biti zadovoljni. Iako partner neće biti posebno romantičan, odlično ćete se razumeti i sarađivati. Mnogi od vas će doživeti sudbinske susrete koji mogu da naruše bračnu harmoniju ili ugroze do tada stabilnu vezu. Najviše će biti iznenađeni parovi koji su se kleli u svoju ljubav i s čuđenjem posmatrali tuđe nevolje.
ŠKORPIJA
Novi projekti i ideje će uzeti zamaha ove godine. Proćićete kroz mnoge faze ove godine i ponovo će se javiti problemi koji su Vas pratili poslednjih godina i meseci. Uživaćete mnogo veću slobodu u životu nego ikada do sad. Ove godine ćete imati mnoge važne odluke o karijeri i ličnom životu, pa pažljivo razmišljajte o tome. Nemojte da se ulenjite i umrtvite. Ovo je samo prolazna faza ali vreme koje izgubite ne možete povratiti. Zato dobro iskoristite ovo vreme za predstojeće izazove.
Ljubav i veza:
Početkom godine bićete spremni da u život pustite nove ljude. Priliv hrabrosti manifestovaće se kao manja osetljivost, ranjivost i nepristupačnost. Najlepše iskustvo doživeće zreliji ljudi i oni koji su već pregrmeli razvod, životne bure, padove i lomove. U martu i aprilu sretaćete ljude koje dugo, dugo niste videli. To posebno važi za samce i povučene osobe. Oni koji početkom godine nisu doživeli nešto novo u ljubavi imaće više sreće od avgusta. U tom periodu u braku očekujte zahlađenje odnosa. Ako se osećate kao da Vas partner ne voli lako ćete dozvoliti drugom da vam se približi. To je rizičan mehanizam jer upoznavanjem novih potencijalnih partnera ne rešavate problem u svojoj vezi. Kako godina neće biti karakteristična po razvodima, treba da se zapitate kako ćete živeti u ljubavnom trouglu i kako vidite budućnost. Dakle, čitave godine ćete biti iskušavani mogućim aferama, ljudima koji vam nude prelazno rešenje, malo strasti, pažnje i nežnosti. U toku jeseni i zime uživaće parovi koji su pregrmeli teško vreme, bili odgovorni i strpljivi. Kako ljubav zahteva žrtve, najmanje će uživati nestrpljivi, besni i svadljivi parovi. Zima je dobro vreme za obnovu veza koje su na bilo koji način oštećene, kao i za one koji planiraju da vezu krunišu brakom. Kraj godine je takođe povoljno vreme za sklapanje brakova.STRELAC
Ove godine ćete biti mnogo rasterećeniji. Predstoji Vam povećanje autoriteta i moći ove godine. Vaš socijalni status i življenje će se takođe poboljšati. Ukoliko ste voljni ima prostora za pomak u karijeri i vezi. Bićete puni energije koja Vam može obezbediti uspeh u životu. Trebaće Vam da se vratite unazad i sagledate protekla dela i akcije. Tu i tamo donosite odluke bez oklevanja. Ostanite optimistični cele godine.
Ljubav i veza:
U novu godinu ulazite nezadovoljni stanjem u ljubavi. Moraćete da učestvujete u iscrpljujućim i teškim raspravama, a da ne znate pravi razlog za to. Strast između vas i partnera će jenjavati, pa ćete se zapitati gde ste pogrešili. Ukoliko ste slobodni, ne srljajte ni u kakve veze do proleća, jer ćete početkom godine sretati čudne, problematične i neiskrene osobe. Reč je o ljudima koji ne mogu emotivno da vas ispune i usreće. Bolje dane očekujte na proleće, kada će se pojaviti zrelije i ozbiljnije prilike. Tada ćete biti zaštićeni od problema, paralelnih i tajnih veza, emocionalnih povreda.... Duge veze i brakovi doživeće procvat, a svi koji su pokušavali da uspostave stabilnu vezu s ljudima iz drugog grada biće nagrađeni za strpljenje. Ko dočeka letnji period kao samac, imaće priliku za mnoge kratke, neobavezne, uzbudljive susrete. Ako priželjkujete zrelu vezu, moraćete da se strpite do jeseni, jer tada možete upoznati starijeg, veoma pažljivog partnera.JARAC
Ova godina Vam neće doneti mnogo uzbuđenja. Pomoćiće Vam da stvorite spokojnu i mirnu atmosferu. Ovu godinu iskuristite za introspekciju i duhovno upotpunjavanje. Mnoge zaključke ćete izvući za budućnost. Verovatno ćete morati da odustanete od projekata koji su Vam bili dragi. Vaše ambicije će biti zaustavljene. Ne gubite nadu i pustite da Vas optimizam obuzme. Napravićete neke impulsivne odluke o ličnom i profesionalnom životu.
Ljubav i veza:
Pred vama je godina emotivnog rasta i sazrevanja. Većina Jarčeva će prestati da uzima svoju vezu zdravo za gotovo jer će shvatiti da je inertnost glavni uzrok nezadovoljstva. Ipak, oni koji su već sve pokušali kako bi oživeli vezu, a nisu našli pravo rešenje, sada će skupiti snagu da definitivno raskinu. U ovoj godini muškarci Jarčevi će uglavnom sretati žene koje žele ozbiljnu vezu i sigurnost. S druge strane, žene i devojke će konstantno sretati posesivne i nesigurne muškarce, koji nisu u stanju da ostvare stabilnu vezu. Maj će biti karakterističan po buđenju starih ljubavi i obnavljanju kontakata iz mladosti. Sretaćete ljude koje ste potpuno zaboravili, a nekada su vam se jako dopadali. Zauzeti će sredinom juna pasti u iskušenje da se upuste u aferu sa arogantnim ljudima koji, osim privlačnosti, nemaju ništa drugo da ponude. Ujedno, ovo je period kad će mnogi slobodni ljudi započeti dugu i intenzivnu ljubav. Jesen i zima donose brojne raskide, afere, raskole, nepotrebne rasprave. Ukoliko ste u braku, bićete konstantno pod prismotrom. Uzrok takvom ponašanju može biti neka stara simpatija ili afera.VODOLIJA
Ove godine uživaćete u plodovima napornog rada iz prethodnog perioda. Predstoji Vam mnogo druženja. Naićićete na nepredviđene okolnosti sa koja se morate uspravno izboriti. Zapravo, takva borba će Vas osnažiti. Neke od Vaših ideja će naići na dobar prijem. Pored povremenih manjih neprijatnosti u prvoj četvrtini godine, ova je generalno dobra godina za Vas. Desiće se velike promene u Vašem stavu o životu koje će Vam i nadalje pomoći.
Ljubav i veza:
Vodolije koje su kraj prethodne godine dočekale sa partnerom ovu godinu provešće mirno bez bitnih promena. Samcima, nažalost, početak godine ne donosi posebne radosti i strasti. Veze koje se tada sklope biće neiskrene, sumnjive i bez pravih informacija o privatnom životu jednog od partnera. Takvi kontakti su po pravilu osuđeni na neuspeh, ali će se održati do jeseni. Svi koji budu pokušavali da se zbliže putem interneta uzalud će protraćiti vreme i energiju. Više sreće slobodni će imati u julu, avgustu i decembru. Tada bi ih sa voljenom osobom mogli upoznati prijatelji ili rođaci. Te veze će, za razliku od gore pomenutih, imati šanse da prerastu u zajednički život ili brak. U letnjem periodu sretaćete starije osobe, od kojih možete mnogo toga naučiti o životu. Oni će u bližoj budućnosti biti važni i za vaš profesionalni napredak ili će vas povezati sa uticajnim ljudima. Za sve koji su započeli novu vezu vrlo je važno da ne budu inertni, već da rade na njoj.
RIBE
Ova godina je mirna i smirujuća za razliku od vreve koja je u prethodnom periodu vladala. Unesite se svim srcem u zadatke koje sebi postavljate i obezbedite da se nastave i završe u pozitivnom tonu. Ove godine ima mnogo više slobode za Vaša razmišljanja, ideje i ciljeve. Vreme je na Vašoj strani i stoga nemojte da pristajete na kompromise u kvalitetu i kvantitetu radova koje obavljate.
Ljubav i veza:
Ova godina biće obeležena žustrim raspravama, ljubomornim scenama, povredama, teškim rečima, a sve to će vas naterati da prihvatite odgovornost za svoje ljubavne probleme. Početak godine će najviše prodrmati parove čiji je ljubavni život izgubio intenzitet i prešao u rutinu. Pritiskaće vas osećaj da ste partner i vi iscrpeli zajedničke teme, da vodite dosadan život, a da uprkos tome niste sposobni da se razvedete i bilo šta promenite. Zaista, ova godina neće biti karakteristična po raskidanju veze i brakova, već po teskobi koju opisana situacija podrazumeva. Bićete u iskušenju da se ponašate čak i nedolično. Srljaćete u avanture iako znate da to nije rešenje. Mudriji predstavnici znaka izvući će važne pouke iz ovog perioda. Ako ste od takvih, shvatićete da je i za stvaranje i za rešavanje problema potrebno dvoje. Pokušaćete da budete konstruktivni, da oživite vezu razgovorima, šetnjama, sitnim poklonima... Trudićete se da nađete neko rešenje a da to nije tajna veza. Ipak, u ovo vreme najbolje je ne preduzimati ništa, već mirno sačekati bolje dane, koji dolaze u aprilu i maju. Tada ćete osetiti olakšanje i mogućnost ponovnog zbližavanja sa partnerom. Samo pazite, brojni naizgled intrigantni a u suštini površni susreti vrebaju sa svih strana. Kulminacija nastupa na leto. Strasti se bude, a ljubavni i seksualni život dobija na intenzitetu. Mnogi problemi koji su pre samo nekoliko meseci delovali nepremostivo biće rešeni. Tada će mnogi upoznati životnog saputnika i stati pred oltar. Možete da razmišljate o trudnoći, putovanjima, zbližavanju...


izvor: click na link


Šta reći klizi lool
avatar
Lolla
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 560

Datum upisa 26.12.2012
Lokacija : ... divljina ...
Raspoloženje Raspoloženje : zaklonjenja od štete, al' za frkom uvek fanatik

Nazad na vrh Ići dole

Re: Godišnji horoskop za 2013

Počalji od slavena taj Sub Jan 12, 2013 9:09 am

VAGA
Život će biti
mnogo srećniji, ispunjeniji i jednostavniji za Vage u 2013. Bićete
osnaženi većom slobodom nego pretnodne godine. Koncentrišite se na sebe i
Vaše duhovno ujedinjavanje. Nove veze su na pomolu ove godine. Mir i
harmonija će vladati većinom godine. Predstoji Vam finansijski i pravni
zaplet, pa se čuvajte posledica. Rokovi i rešenja neće bite ostvareni,
ostavite ih za sledeću godinu.
-Ljubav i veza:
Mnogi od vas su u
prethodnom periodu upoznali životne saputnike, karmičke partnere, a
mnogi su se razveli i ostali sami. Za sve koji su početak godine
dočekali bez partnera proleće je najbolje vreme da se to promeni. Ovo će
biti godina susreta sa stabilnim ljudima. Osobe koje dolaze u vaš život
imaju rešeno stambeno pitanje, stvorili su neku sigurnost i sada su
spremni za ozbiljnu vezu, stvaranje porodice i zajednički život. Ukoliko
sebe ne vidite u takvoj vrsti veze, najbolje je da propustite prve
prilike, koje dolaze sredinom marta, i da sve ostavite za kraj leta i
početak jeseni, kada ćete ponovo biti u prilici da upoznajete zanimljive
ljude. Svi koji su ranijih meseci ili godina ušli u vezu ili brak
manje-više mogu biti zadovoljni. Iako partner neće biti posebno
romantičan, odlično ćete se razumeti i sarađivati. Mnogi od vas će
doživeti sudbinske susrete koji mogu da naruše bračnu harmoniju ili
ugroze do tada stabilnu vezu. Najviše će biti iznenađeni parovi koji su
se kleli u svoju ljubav i s čuđenjem posmatrali tuđe nevolje.Nista! Cekati i videti sta je od ovoga istina...

_________________
Sta da ti kazem kad sve znas!
avatar
slavena
Junior Najgori
Junior Najgori

Broj poruka 503

Datum upisa 03.01.2013
Lokacija : sever
Raspoloženje Raspoloženje : odlicno

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu