Pomirenje četnika i ustaša

Strana 2 od 3 Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Pet Dec 27, 2013 8:11 am

Kad bi' se ja takvih ko što si ti Ujo bojala, nosila bih duge gaće do poda, ne mlati mi tu puno sa tim tvojim U, nije to potkovica da će ti sreću doneti. Jedino ako se u ocila turi i sa nama sastavi u kokardu, e onda će U da dobije na ceni.

Evo Blind će ti pokazati svoju kokardu ako ne izabere petokraku  Laughing ,takvu da nabaviš, a ja ću ti pozajmiti šubaru da malo  nosiš i fališ se po Zagrebu. lol 2 

Ti ne znaš da smo svi mi Srbi četnici i četnikuše? Pa tako nas zove devedeset posto Hrvata, a mi sebe odvajkada četnicima smatramo, zna se u nas ko je anti anti antifašista(tri puta bog pomaže uz saradnju sa okupatorom) koji kolje svoje i tuđe jer se sa njima ne slaže u politici, koljemo i one sa kojima nam se ne podudara boja gaća i čarapa, to je anti antifašizam, zna se ko je bio i ostao pravi i jedini Srbin: Četnik naravno mili brate ujo. Zato nas ne vređaj svojim nepoznavanjem nas i naše oslobodilačke istorije.

A partizani, ko to behu ti petokrakati banditi? Oni koje smo zajednički ubijali po Neretvi i okolo, gde god stignemo udri po komunjarama ujo, sećaš li se tih lepih vremena naše saradnje? Zato kažem, hajde da se ujedinimo. Mi četnici smo se već izmirili sa partizanima, mi to tako sami biramo, oni sa nama i nisu, ali dobro sada, to su sitnice, nebitni detalji; oprostili smo im što su pobedili u Drugom svetskom ratu, što su nas gde god stignu ganjali, odmah posle onoga u Užicu kad su nam dali 500 pušaka sa kojima smo krenuli u borbu- protiv njih naravno, nećemo valjda da se borimo direkt sa okupatorom kada je jači, to su trebali da odrade saveznici, ali ne , blentavi partizani hoće borbu protiv Nemaca, neće NDH ni Veliku Srbiju, samo su nam smetali, e da to su ti likovi... Zato im više ništa ne možemo oprostiti, sve ćemo im spomenike NOB-a porušiti, a naše svugde gde se može podići, da se zna ko je patriota pravi srpski, odvajkada, ti partizani su uvek bili neka leva smetala svemu srpskom i hrvatskom, i vama i nama, zato braćala udri po njima i njihovoj antifašističkoj tradiciji i sećanju na jugoslovensku revoluciju, laži, maži, bodi u oko, kolji istinu, samo ne daj crvenima da govore kako su oni a ne mi oslobodioci. Kad će već da pocrkaju te dede i babe partizani i partizanke, da više niko nema da svedoči o onome što je bilo pre i zbunjuje mladež... Ko nas bre zavadi ujo moj, brate, rode? Ajde da se mirimo jer smo isti, mi četnici i vi ustaše.

U Bleiburgu se skupljaju ustaše, a na Ravnoj Gori četnici. I jedni i drugi uz blagoslov crkve i podršku države, i jedni i drugi u pokušaju da malo preoblikuju istoriju po svojim potrebama. Ide to braćala...

_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Pet Dec 27, 2013 9:03 am

Danas gledam jednog četnika na slici. I što zapazim, ima adidaske na nogama. Zamislite, on antifašista nosi nacističku obuću. Pa nije on nikakav Četnik. Takav bi me odmah na liniji izdao za par PUMA ILI ADIDAS. Nego pesmo, stara Četnikušo koje ti gaćice nosiš, jesu li domaće ili od okupatora?! Nemoj da se ja brinem. Si me bum razmela. lol 2 lol 2 lol 2

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Pet Dec 27, 2013 9:20 am

Domaće, čist pamuk,  u nas bran  Laughing , ko i šubara što mi je vunica čista, od naših ovaca preklanih preklane, na Đurđevdan, što pitaš, što brineš ujo?

A vid' ovih budaletina... Nemaju pojma šta je anti antifašizam.


_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Pet Dec 27, 2013 9:25 am

Ovo su budale. Mrš tamo, kako te nije sramota to stavljati tu. Što mi kvariš povijest. Treba te skinuti pa na kolac nabiti. Draža se borio, od silne borbe mu brada izrasla. Znaš li koliko je prasića platilo za tvoje oslobođenje, a ti tu turaš propagandu.  lol 2 lol 2 lol 2

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Pet Dec 27, 2013 10:30 pm

Naravno da su budale, znaju šta je antifašizam, majku im obaveštenu!

Naš Čiča je do kraja rata bio neobavešten, nije znao da mu je kralj naredio da se prikloni(preda?) partizanima na raspolaganje, dok su mnogi četnici pod komandom nekih svojih komandanata koji su se otimali komandi D.M.a to uradili spasavajući živu glavu i čast(to su četnici koji su se na vreme pomirili sa partizanima i dobili aboliciju jer nisu činili ratne zločine), Čiča jok, nastavlja da sarađuje sa Nemcima u borbi protiv partizana a samim tim i njihovih saveznika. Leta 1944, kada je svakom razumnom konačan ishod rata bio sasvim jasan, Draža je poslao oko deset hiljada četnika (4. grupu četničkih jurišnih korpusa) sa Dragoslavom Račićem na čelu da se, pod nemačkom komandom a zajedno sa Nedićevim i Ljotićevim kvislinzima, Nemcima i Bugarima, bori protiv partizanskih divizija na jugu Srbije. Dakle, svaka priča o neobaveštenosti više je nego neozbiljna i smešna. Čiča je luzer i fašista. Rat koji je započeo zajedno sa partizanima borbom protiv okupatora, iste '41 godine menja za rat protiv boljševika(ko i svaki fašista zna odakle mu stiže najveća opasnost) partizana, postaje saradnik i sluga okupatora i kvislinga svih profila, Nedićeva je udarna pesnica, Ljotićev najbolji drug, a sa ustašama po NDH juri partizane, čuva pruge od diverzanata partizana, čuva odstupnicu Nemcima kad beže odavde, na kraju, mnogi četnici beže iz Juge zajedno sa okupatorom, znaju ko su, šta su, i šta su radili... Oni koji nisu ratni zločinci, nisu totalno potpali pod ''Homogena Srbija'' Stevana Moljevića, a bilo ih je, oni su se sa partizanima izmirili još '44 godine- u partizanima.

Koja je ideološka razlika između ustaškog i četničkog pokreta? Nema je.

Zločini i jednih i drugih su činjeni protiv drugih naroda sa teritorije Jugoslavije, oba ova pokreta su nacionalistička i fašistička jer zagovaraju etnička čišćenja koja su na terenu sprovodili ubijajući i proterujući civile samo zato što su druge nacije, ubijajući komuniste bez obzira na naciju zbog ideologije, oba ova pokreta su naravno antikomunistička(fašistima su komunisti oduvek bili trn u oku), dakle, po nedelima i delima, programima i zalaganjima, saradnji i dokazima o saradnji, oba ova pokreta su ustvari jedan fašistički front na tlu ondašnje Jugoslavije koji je sarađivao sa okupatorom(voljno ili nevoljno) iz svojih nacionalističkih razloga. Kolaboracija sa okupatorom je fašizam, bradata i kusata takozvana gospodo, treba to da znate.

''Osnovna greška u našem državnom uređenju bila je što 1918. g. nisu bile udarene granice Srbije. Ta se greška mora ispraviti, danas ili nikad. Te se granice danas moraju udariti, i one moraju da uhvate celo etničko područje na kome Srbi žive sa slobodnim izlazima na more za sve srpske oblasti koje su na domak mora.'' — Homogena Srbija, Stevan Moljević, 1941

Četnici su na Svetosavskom kongresu 1944. odlučili da posleratna Jugoslavija bude monarhija sa tri federalne jedinice: slovenačkom, hrvatskom i velikosrpskom, koja je trebalo da obuhvati Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i veći deo Hrvatske. Međutim, ti planovi su propali pobedom partizana i njihovog koncepta nove, socijalističke i federativne Jugoslavije.

I sad se pojavili profašisti, klerofašisti, monarhisti i ostali nacionalisti i njima slični da ožive četnički pokret i proglase ga antifašističkim, kao da fašista može biti antifašista?
To može nažalost u seriji ''Ravna Gora'' da se dešava, još gore, u glavama ljudi koji su nacionalistički ostraćeni , ne poznaju istoriju dobro, ne znaju šta je to antifašizam, jednom rečju brkaju pojmove, vremena i događaje ili namerno ili iz neznanja, ili neznalice ili propalice.

Nego

braćo i sestre ustaše i četnici, vi njihovi savremenici, ili se smirite ili se prebacite negde na neku livadu van civilizacije koja zna ko su pobednici drugog sv. rata -vi to sigurno niste, niti to možete biti- to je nepromenjiva činjenica, kao što se zna da ratni zločini ne zastarevaju i nikakve rehabilitacije to ne mogu promeniti. Svi vi njihovi obožavaoci i naslednici kame i one ''oko za oko, zub za zub'' odlazite tamo gde priliči da se tako profašistički ponašate, pokoljite se do zadnjeg, vadite oči jedni drugima, silujte se i vešajte, palite i žarite, objašnjavajte jedni drugima kako ste vi oslobodioci i ne vraćajte se više; ne znam ko će normalan i antifašistički nastrojen i odgojen za vama da žali.

PS

Ujo oprosti, od jutros ušao u mene antifašistički virus, šubara mu na pranju, gibanicu nisam umesila,  zato ovo pišem...

_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Ned Dec 29, 2013 2:40 am

pesma= ČETNIKUŠA...Moja sugovornica u ovoj temi, pesma, se diči svojim četništvom itd. Međutim ja kada sagledam cijeli njen opus tu, ona nema blage veze sa Četnicima. Ne može ni da ima i niti će kada to biti. Iz jednog prostog razloga, jer je normalna žena, stjecajem okolnosti je Srpkinja. Mogla je i da bude Kineskinja, Nijemica ili Šveđanka. Ali nikada neće biti Četnikuša. Ne postoji ni 0,01% za takovo što kod nje.


Kad pogledam pisanje njeno, ono je samokritično, objektivno, realno i normalno. Ali za ovo doba i "većinsku" publiku je ono blaćenje najviših državnih i crkvenih vrijednosti. Za moj pojam je to Bullshit. Jer kod moje sugovornice postoji samo ČOVJEK, pa tek ostalo. Država, religija itd. Što je sasvim i normalno, ne rađa Vas država, niti religija. Vi njih rađate. To je moje razmišljanje, možda sam ja za "većinu" glup, mislim da čak i jesam i da mi se sjeme treba satrati. Ali ja kao i moja sugovornica ne umijem i ne mogu da drugačije mislim. U ovoj temi se lijepo vidi da ipak dvoje "krvnih" neprijatelja mogu da surađuju na satiričan način. Bez uvrede i povrede ljudskog dostojanstva, a ono je svetinja. Ma što god da ste ili niste.

Također kad vidim njen pogled na neke stvari GAY itd. vidim da ima realan pristup toj populaciji ljudi. Naglašavam ljudi, nisu to pederi, govna, kopilad, đubrad koju treba potamaniti, u furunu s njima itd. Nego jednostavno im prilazi kao da sebi prilazi. S poštovanjem i razumijevanjem. Drugačije i ne ide, jer niti ona ili ja nismo ugroženi od GAYs. Niti smo kada bili. Naravno taj njen stav je poguban za "većinu". Ali evo ima i jedan manjak, mučak koji je čita i uvažava.

Onda kada pogledam njen glazbeni repertoar, pa nema blage veze sa Četnicima, nigdje onih "revolucionarnih" pesama. Koji dižu i podižu moral. Ono tipa.Ubit ćemo, zaklat ćemo ko sa nama neće. Pa ono Klat ćemo Hrvate da imamo salate itd. To su sve "antifašističke "pjesme. Ali eto ona to ne sluša. Niti će kad slušati, u to sam 1000% ubjeđen.


Drugo nju zanima sve kulturno, duhovno itd. Nije neko tko se zabio za šporet, pa digne suknju i čeka svog Četu da joj ga rokne pa da imadu puno dece i vojnika za našeg Čiču. Nju brinu druge stvari, boljitak i budučnost svih nas, napredak. Sretan i ispunjen život. To nju zanima. Samo to zanimanje je glupost za "većinu".


Uglavnom kad sam sve ovo sabrao i oduzeo, pa pesma je ipak prava ČETNIKUŠA. Ipak zakonom integrala ona ima ono Č i to na kraju bude=ČOVJEK.

To ona jeste i biti će uvijek, iako je ČETNIKUŠA. Sa takvima ja bi se u svak doba rado i bilo gdje "klao".

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Ned Dec 29, 2013 5:54 am

Uh, što me nagrdi 'vako crni Ujo moj, i ja o TEBI MISLIM ISTO, DA ZNAŠ, NIKAKAV SI ''ANTI''FAŠISTA DA ZNAŠ!   histerija Ajavoooojjj, sve si uprskao odavši  moje slabosti, ne vredi mi sada što sam najveću gibanicu za Ginisa umesila, Čiču predložila za Nobelovu nagradu za mir(valjda sam prva?), što se spremam Amfilohiju Radoviću pesmu da napišem, u njoj ga pominjem kao zemunca sa velikim QI, ne vredi mi što sam Mladićevu sliku uokvirila i na zid spavaće sobe met'la da se lakše probudim ujutro, svako jutro mi je k'o pred streljanje, na ulazu imam Čičin plakat u prirodnoj veličini, metar i žilet Čiče, a u dnevnoj sobi mi mural koji prikazuje četnike u borbama, možeš zamisliti tu skockanu klanicu, epizoda klanja ranjenika po Neretvi, da se vidi ko su pravi antikomunisti, ništa mi to ne vredi, neće me primiti na sabor četnika na Ravnoj Gori, bez Vuka. Sa Vukom?  Kuku mene, šta mi učini!nemoguce Mi, kad smo ono, Hrvat i Srpkinja se nismo ni svađali, nemamo se ra'šta ni miriti. Ali, kad iz nas izbauljaju četnički i ustaški geni napolje, e onda nam tri mirovne konferencije trebaju... Ujo, hajde da se mirimo!


_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Ned Dec 29, 2013 6:37 am

pesma ::
Mi, kad smo ono, Hrvat i Srpkinja se nismo ni svađali, nemamo se ra'šta ni miriti. Ali, kad iz nas izbauljaju četnički i ustaški geni napolje, e onda nam tri mirovne konferencije trebaju... Ujo, hajde da se mirimo!Iskren da ti budem, ja nemam uopće volje da se sa jednom Četnikušom mirim. Pa da ne znam koja da ti je gibanica. Trebaš ti od Poglavnika mog kruh da probaš. Eto neki dan je bila misa za njega u Zagrebu. Fala Bogu dragom pa sam uspio da izborim mjesto u crkvi. Ipak je on moj vođa i moje sve. Pa i sam stil mog oblačenja je kao u Max Luburića. Ono sve crno, imam srećom 2 zuba ona vampirska, tako kad te budem klao, samo ti ih zabijem u vrat. Ne bih kamu da prljam tvojom krvlju, radije ću da je se napijem i da osjetiš ugriz jednog krvoločnog Ustaše. Tako da ću te ono baš oglojati. Miri se ti sa svojim Krcunom, Tempom, Miloš Minićem i ostalima. Sa mnom bogami moga nećeš. Tjerat ćemo se do sudnjega dana. Neće meni jedna Četnikuša govoriti što da ja radim. Pri tom u šubari i sa tangama na kojima na guzici ima 4 C. Eno ti tvoj Amfi, pa se snjim miri. Vidjela si kako je sexy. Ona brada je da svaki klitoris kad je vidi prereže vene sebi što ga nije ona svrbila i dražila. Znam i ti plačeš za tim, vidi ti se u tim krvavim očima. Samo Amfi je frajerčina, nije pičkica neka. On ne jebe pojedince, on jebe masu u mozak. I ta masa urla i kaže mu u onom ropcu od orgazma, Amfi, Amfi de nam ga još zabi. Tako da ti doživiš orgazam od Amfija je čista utopija. Zato pored svega nevedenoga, nema šansi za našu pomirbu. To nek ti bude jasno za sve vijeke vijekova amen.

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Ned Dec 29, 2013 6:58 am

Amfi, Amfi, de naaaaamm ga jooooš za aaa aaaa aabi! 

Ja bi' se sa tobom baš mirila ujo Ypsilone, ak' si bio na misi Anti, neka si, i ja sam se Amfiju malo pre pomolila, tri puta prekrstila, amen. Valjda će sad neko ili nešto da istera iz mene sve moje slabosti i utera u mene pravo četništvo, sa tvrdim č, da opravdam to što pripadam četnicima. 

Miloš Minić nije frajer za mene. Jok more, ti si Ujo par za mene, il' ti il' mili mi Nikola Kalabić, junak.. 

Ah, troumim se, kao prava četnikuša, dala bih ja Čiči da me voda po Bosni, da gledam kako se uživo kolju muslije, 

pardon,
kako se uteruje taj anti faa fa fašiii zaaaam ! 

_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Ned Dec 29, 2013 1:03 pm

Kako sam ja posato Ustaša.


Pokušati ću ovdje u par riječi da objasnim kako sam postao pravi, punokrvni i čistokrvni Ustaša. Da poštovani čitatelji imaju pravi obrazac, šablon za svoju djecu i njih same kako da od čovjeka stvore Ustašu. Jer to je osnovni cilj ljudskog, ispričavam se , Ustaškog postojanja. Pa bih počeo sa svojim sranjem, ispričavam se, izlaganjem.

Rodio sam se, okotio, u jednom od glavnih gradova bivših repubublika one zlokomunističke SFRJ. To je bila tamnica naroda, ma serem, tamnica jednog naroda, Hrvata. Ove drugih nije bilo, to su kopilad od nas. Pa su neka imena dali sami sebi, Srbi, Muslimani, Italijani, Mađari, Romi itd. Te nacije ne postoje uopće, nego to je ono kurčenje nekih fanatika. Zna se što piše u Bibliji. I Bog stvori Dudeka, uze mu rebro i stvori Regicu. To je prava i iskonska Biblija. To što si čitala ti je neki strip bio. Ma kurac si i čitala, di Srbi znaju da čitaju. I ja baš bubam. Ali srećom da me čitaju Ustaše pa će moje greške razumijeti.

Odrastao sam u jednoj od onih zgrada onog komunističkog režima. Čisto gradsko dijete. Nisam bio neki tam seljačina, ono grad, kultura. Ma što ti to znaš u opancima Četnikušo. Ali eto opet sam milodaran, pa ti evo crtam to. I tak u toj zgradi iznad mene je živio jedan Musliman. On je bio onog starog kova, išao je redovno na namaz i klanjanje, pobožan je čovjek bio. Ali eto nas djecu je posebno volio. Nikada nije prošao, a da mi nije dao bombonu ili čokoladu. Ili kada su bili Bajram ili Ramazan da me nije zvao na baklavu i tulumbe. Kako sam  rastao uvijek je pitao moje kako sam i brinuo se kad sam bio u onoj JNA. Po mojima slao slatkiše i voće u paketu. Međutim on je s tim svim potezima širio mržnju u meni prema njemu. Kako može biti đubre i brinuti se za mene i još me čokoladom trovati?! To može samo neki izrod nečiste krvi. I zbog tih stvari ja sam ga svaki dan sve više mrzio i usput moj ustaški duh razvijao. Sve sam postajao krvoločniji. To je fizika ustaška, ti mene kruhom, ja ču tebe kamom. Zajedničko kod oboje je da se kamom može kruh rezati i glava.

I da bude moja muka još veća u istoj zgradi pored onog gore Muslimana živjelo je dosta nekih Srba. Neko divlje pleme, oni su valjda s meteoritom došli. Ko će im ga znati, imali su smiješnu obuću i nošnju. ALF je za njih bio itelidžents servis. E, to divlje pleme je mene isto tako ko onaj Musliman častilo, trovalo, bombonama, zvalo na rođendane, Božiće, slave itd. Brinuli se i sikirali za mene. Non-stop pitali kako sam i di sam. Ma što da Vam kažem, trovali su me svjojm ljubavlju. I fala Bogu da sam naišao na Ustaški pokret koji lijepo kaže, nema nikoga sem nas, sve drugo zakolji i potamani. I da skratim odrastao sam u sustavu gdje me je ljubav susjedska i pažnja gušila. To se više nije moglo izdržati, noći neprospavane itd. I hvala Bogu naiđem na  Ustaše i oni mi dadođe onu svoju Bibliju, ne ljubi bližnjega svoga nego ga prikolji, tko tebe kruhom ti njega kamom itd. I te zapovijedi Božje su me upravile na pravi put. Eto tako ja postadoh Ustaša.

I nisam ja Četnikušo par za tebe, pa da širiš svoju Srbiju, eno ti Amfi pa sa njim širi i raširi malu na veliku Srbiju.

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Sre Jan 01, 2014 11:39 pm

Au, Ujo moj, ako ti dokažem da sam prava četnikuša, hoćeš mi pružiti krvavu ruku pomirenja?

Vaspitavana sam od malena da sam nešto posebno, da pripadam nebeskom narodu koji je uvek u pravu, uvek potlačen, nikada tlačitelj, uvek ugrožen, nikada nikoga nije ugrožavao, vazda trpeo od svakoga, i ponosio se sa četnicima i njihovim ''crnim trojkama'', o svemu učio od Ilije Garašanina, malo i od Obrenovića, sve do Moljevića sa bradate Ravne Gore koja mora da pobedi, makar je gubitnička, o homogenizaciji Srba gde god da se tri Srbina na gomili nađu- tu je naša otadžbina! Obožavam da slavim izgubljene bitke! Od fašiste očas posla pravim antifašistu! Sad ću dokument iz... '41,'43 i '44 da ti nađem, da potvrdim to. 'Ebeš druge anale, mi imamo svoje četničke podatke. Vidiš da sam četnikuša!

Još u ranom detinjstvu sam svuda gde bih se našla isticala da sam velika Srpkinjica, sramota me bilo reći da ima u mojoj zemlji i Jugoslovena anacionalnih izroda, najveća moguća sam Srpkinja, busala sam se zbog toga u četničke grudi i sanjala da vodim ljubav na Ravnoj Gori sa Čičom, posle njega sa Ljotićem, onda sa pop Đujićem, koji u ratu jedan drugog nisu slušali, a svi četnici, rasejani i nekomunikativni između sebe, jest' kad bi se masnom šubarom gađali! Sad ću da ti pišem o junacima koje su i Nemci tapšali po ramenima, i divili im se. Kao, sanjam ti ja, Đujić u mantiji, sa kamom u ruci kolje po kućama, a ja ga čekam da mi se vrati i izgrebe me po golom stomaku sa ordenjem što je dobio od Nemaca i kralja za te veličanstvene koljaže sopstvenog naroda, svaka mu dala u Čikagu da je obljubi ili siluje, kako joj zapadne od ovog antifašiste i sveštenog lica u tom istorijskom momentu. Uvek sam žarko želela i Nikolu Kalabića da sretnem, on i njegova masna brada puna mrtvih partizana i preklane dece iz nekog partizanskog sela i ja da se žestoko volimo dok nas Nedić i žandarmi gledaju, prave zapisnike i šalju ih Nemcima u Berlin... Jel' osećaš koliko sam ja prava, autentična četnikuša, ili još treba da se dokazujem?Idu četnici sa ustašama, nose kame u rukama, biće klanja ranjenika!

Na svom sudjenju je Draža Mihajlović izjavio kako su prvi ustanak podigli Mačvanski partizani sa kojima se on brzo posvadjao, da se ne da takva antiprirodna saradnja na zlo, postao nemački potrčko .. Al' ebeš partizane i antifašizam, čuvaj Veeeeee eeee eee likuuu Srbijuuu koje nema i nikada je neće ni biti.


Čije je ovo sa slike, tri puta pogađaj, naše il' vaše, ili zajedničko?

Vidiš moj ideološki brate da smo isti, kama, krst i oružje nas spaja u jednu klerofašističku celinu.

Svejedno će neko sve ovo da pobije slikama partizana sa Nemcima, kao oni se rukuju i tako to, jedan Nemac, dvesta partizana, nikada ljudi nisu čuli za primirje, razmenu zarobljenika, tome slično? Ebi ga,
četničke su uši tvrde,  ja moje ne smem prati pola meseca, da ništa loše o četnicima i njihovim fašističkim zločinima ne čujem, biću još bolja četnikuša.

I neeee, uopšte četnici nisu klali muslimane po Bosni, ko što to nije radio Mladić u Srebrenici, sve je to propaganda komunistička, lažu muslimani, kakvi genocidi, lažu svi preklani, lažu da lažu, pas im mater lažovsku, Draža i četnici su pravi antifašisti, ali to sav antifašistički svet na kraju Drugog sv. rata nije razumeo jbt, sad ćemo da ga nađemo, iskopamo, rehabilitujemo i proglasimo za pobednika Drugog  sv. rata, 'ebite se komunjare! Nama trebaju luzeri da ih slavimo, ebi ti ove komuniste pobednike a Srbe, kakvi su to crveni Srbi? Svako normalan zna da su Srbi crni i vole Dražu, gde bi oni hteli Veeeliku Srbiju, laže i Moljević jbt, svi lažu, samo fini fašisti četnici govore svoju istinu.

Hajde da celu istoriju prekrojimo, izbacimo te bandite partizane iz nje, kakvi saveznici Englezima i Amerima na kraju rata, mi smo ti saveznici, sad ću sliku da vam iskopam da vidite, oni su nebitni, mi smo Nemce iz Srbije oterali, kakvi Rusi, kakvi antifašisti komunisti jbt, juriiiiš braćo u rehabilitaciju fašizma u Srbiji, svi u napad, za kralja i otadžbinu veeeliiiikuuu Srbiiiijuuuu!

Nož. žica, Srebrenica!

Ja sam četnikuša!

Još da se onako po četnički pozdravim, sa tobom brate moj ideološki, ustaški:

Živeo fašizam, kolaboracija narodu!

_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Čet Jan 02, 2014 1:46 am

pesma ::Au, Ujo moj, ako ti dokažem da sam prava četnikuša, hoćeš mi pružiti krvavu ruku pomirenja?


Nema pomirbe s tobom nikada Četnikušo. Taj san zaboravi, miri se ti sa Amfijem. On je tvoj idol, nisam ja. O njemu maštaš i sanjaš danima i noćima. Ja sam samo mali Ujko. Ništa više. Sad ću da se malo uozbiljim. Evo mi smo ovu temu otvorili, koljemo se u njoj, svađamo i tako. Ima i tog zločinačkog sexa, osjeti se. Ono kama tam, kama vam. Ali opet kada se sve sabere ja i ti smo ljudi, normalni. Jesmo različite nacije, ma tako nas upisaše. Ko je tebe pitao kad si ispala iz matere što si?! Eto ako mi neki Četnik kaže da je onaj svoj prvi dan kad je izašao iz pizde materine znao tko je, ja ću mu svaki dan da ga popušim. Ili Ujko isto. Ma nije nitko mogao da zna i niti će kada znati. I opet kad odemo u onu crnu zemlju ili furunu, di ko voli. Netko voli toplije krajeve, plus znaš ono furuna, emocije itd. Mi ćemo i tu biti bez ičega, ako nas obitelj obuće ili komunalno možda. Ovisi o našem četničkom ili ustaškom rejtingu. Ali to ljudi ne razumiju. Mislim neće da razumiju. X puta sam kazao, dajte u Srbiji i HR svima plaće od 3000 eura na ruke, ma boliti će ih briga jel šahovnica ili 4 C. Eto zašto svi ti veliki domoljubi i patriote koje žive vani ne kažu, ma majku vam nacističku i napuste Njemačku. Vidim Amfi se vozi u Audiju, nije ga krst poveo ka Zastavi. Ma ono da ti se smuči. Nijemac, ma sve oni to da naprave 4-i Reich. Mogućno je to. A, u tih Ravnogoraca, šporet marke Bosch, stroj za rublje marke Miele, telefon marke Siemens, motorka marke Stihl, tenisice marke Adidas ili Puma, auta Opel, VW, Mercedes, Audi, BMW itd. I tako se oni svi bore. Kupujmo nacističko da ih uništimo. Možda bih mogao ondašnje generacije da razumijem, mladost, ludost, lažna obećanja itd. Ali ne mogu genocidni program. To ne mogu. Eto meni će biti bolje ako tebe prikoljem. Pa što mi ti smetaš?! Nisi legla u moj krevet pa mi sad tijesno, nisi mi zauzela šporet pa da nemam na čemu da kuham. Kažem ti, možda sam ja glup, ali ja taj fašizam ne kužim. Čuj kužim ga i vidim da nema veze s vezom. I zato što ga baš kužim, a ne prihvatam ja sam glup. Sorry što sa glupim Ujkom pišeš.

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od krtica taj Čet Jan 02, 2014 11:32 pmO da, ovo zaista povezuje ustaše i četnike,istina pesmo.

Vas dvoje ste ludi,nikada se nećete izmiriti. tomato tomato  
avatar
krtica
Otpali član
Otpali član

Broj poruka 361

Datum upisa 29.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Pet Jan 03, 2014 2:52 am

Samo polako krtice, mi četnici četnici četnici smo se pomirili već sa pomrlim i preklanim od kame partizanima, oni ne mogu da protestuju što smo izjednačeni sa njima; ostaje nam teži deo posla: da se izmirimo između sebe, mi četnici sa četnicima to još nismo odradili. Ima nas koliko ti šubara sanja, ravnogorci su jedni, oni poreko Drine drugi četnici, a četnici u Crnoj Gori tamo neki treći četnici-mi smo ti ustvari jedna razvaljena crna banda u kojoj se nije znalo ko kolje, ko će to posle sve da plati, dragi moj! Ili se znalo?

I nismo se mi četnici poznavali kako treba jedni sa drugima, jok more, kad ti sl/k-ažem, a kamoli da smo sarađivali pod komandom Čiče i okupatora, lažu dokumenta, lažu anali, lažu saveznici partizanski, ološ belosvetski, lažu istorijski arhivi prepuni dokumentacije, svi lažu, samo mi govorimo istinu!

Sad ćemo te staviti pod slovo''Z'', znaš da koga mi četnici Dražini pod Z turimo, taj je noćaš preklan!

Crnotrojkaši su se raspoznavali tako što su posebno skriveno nosili obeležje - četvorolisnu detelinu. Za četničku sreću.

Obe ove odluke Mihailovića - prva, o uvođenju slova "Z", i druga, o formiranju crnih trojki - ostaviće teške posledice za narod, ali i za čitav četnički pokret. Ogroman broj građana, među kojima je bilo staraca, žena (među njima i porodilja i trudnih žena) i dece, usmrćeni su u najtežim mukama. Na drugoj strani, sprovođenjem ovih odluka proizveden je veliki broj zločinaca, koje su se pretvorili u krvoloke i zveri, a narod je po tim zločinima čitav četnički pokret prozvao koljačkim.Uvođenjem slova "Z" zvanično je na prostorima gde su vladali četnici ozvaničen način usmrćenja ljudi klanjem, što je nedostojno ljudskom biću, a nije postojao ni kod najprimitivnijih naroda. On je kasnije masovno primenjivan. Postoji mnoštvo naredbi Vrhovne četničke komande, ali i nižih komandi kojima je potčinjenim naređivano klanje i samo klanje. Taj su metod četnici odabrali radi zastrašivanja naroda.


A da ti se pohvalim kako smo mi partizane pred Nemcima klali:

Govori o tome Milentije Živković iz Mrčajevaca, svedoči o načinu na koji je pogubljen jedan partizan koji je zarobljen u Kosjeriću prvih dana maja 1944. godine. Pogubljenje je izvršeno pred postrojenim korpusom četnika u prisustvu oko 300-400 nemačkih vojnika. Egzuktor nad ovim zarobljemim partizanom bio je Milutin Janković. Živković navodi da su za vreme klanja mnogi nemački vojnici okretali glavu na drugu stranu. Verovatno je da ti fašisti, koji su mnoge zločine počinili nad Srbima, tako nešto nisu do tada videli. Za Jankovića je ovo bila više rutinska stvar i nije se zastideo da javno prikaže pred nekoliko hiljada vojnika JVUO i pred okupatorskim vojnicima kako se to radi kad se primeni slovo "Z", izum svog vrhovnog komandanta.104 Ne zna se broj ovako od Jankovića usmrćenih. Ali se zna da je mnogo više pretučenih, silovanih žena, obezčašćenih devojaka, a nije izostalo ni paljenje kuća svojim komšijama, niti ubijanje bližih srodnika. Milutin Janković je slučajno uzet kao primer. Mećutim, nesreća je za naš narod što je ovakvih zločinaca na našem području bilo mnogo, koji su nastali kao proizvod famoznog slova "3'' .

Jes' vid'o kak'i smo mi četnici junaci, a, anti fa fa faaa šisti? Isti smo mi Ujo kao i vi, kame mi i krsta, te boga i otadžbine!

_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Pet Jan 03, 2014 3:18 am

Malo noći kame Dragoljuba Pantića nam neće škoditi, navikli smo mi na krv preko sečiva što reži na mesec narode moj ...

..''.- Vranićani, da biste se uverili ko su i kakvi su partizani, govoriće vam bivši sveštenik Bora Gavrilović, koji je bio krenuo stranputicom i doskora se nalazio u partizanima.

Pop, mršav, bled i izmučen, jedva se popeo na opštinski prag. Krajnjim naporom izgovorio je nekoliko dvosmislenih reči: - Eto, braćo, pošao sam pogrešnim putem, vi nemojte ići, ja sam bio u partizanima, sada sam ovde, ne znam šta da kažem. Poče da drhti i pre nego što se sruši, Ustaša, koji je sprovodio popa, na Zekin mig svuče ga sa stepenica i ugura u opštinsku zgradu. Žurili su da ga što pre sklone od tužnih pogleda izbezumljenih ljudi.''

''Četnik je prišao popadiji, svezao joj ruke i, po dogovoru, odveo je pravo Živaninoj kući.

Popadija nije znala da Zeka ubrzava njen smeštaj da bi što pre sproveo Trifkovićevo naređenje o likvidaciji popa.

On je odabrao grupu koljaša i naredio da odmah zakolju popa Koljaši su 7. aprila 1944. godine odveli vezanog popa u Malu Moštanicu, ceo dan ga mučili i uveče zaklali.

Pre nego što su ga zaklali, pop ih je zamolio da mu odreše ruke, da bi mogao da se prekrsti i pomoli bogu.

-Odrešićemo ti ruke, pod uslovom, da nam iskreno kažeš, šta misliš, ko će pobediti?

-Vi sigurno nećete.

-Ali pope, mi smo već pobedili, vidiš da vas ubijamo kao zečeve.

-Nećete pobediti. One koji kolju decu u kolevkama, srpski narod nikada neće prihvatiti. Bile su to poslednje reči popa Bore Gavrilovića.

Pop Bora je ukopan u Maloj Moštanici, jer četnici nisu dozvoli da se prenese u Vranić i po narodnom običaju sahrani.

Posle oslobođenja, o popu Bori je u crkvenoj knjizi zapisano: "Prenesen je i nakon izvršenog opela u ovdašnjem hramu, a sa znanjem Arhijerejske vlasti, po želji naroda, sahranjen u crkvenoj porti dana 19.11.1944. godine, da je prenet iz Male Moštanice".

Već 8. aprila, Zeka je obavestio višu komandu da su u Vraniću likvidirani pop i popadija, koji su bili borci Kosmajskog partizanskog odreda.''

Tih dana se u Vraniću baš klalo po kolevkama, silovalo i palilo...

E moj pope, izgleda da si pogrešno procenio situaciju.

_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Uto Jan 07, 2014 7:38 am

Kad čitam pojedine postove na forumima odmah se zapitam koliko traje ljudski vijek. Kažu naučnici da danas ljudi žive u prosjeku nekih 70 ili 80g. Nisam točno siguran koja je cifra. Samo kad čitam Ustaše i Četnike na pojedinim forumima, onda naučnici nemaju blage veze o ljudskom vijeku. 

Čitajući navedenu elitu stjeće se dojam da ljudi žive 120g. Toliko bi sad pravi Četnici i Ustaše imali godina. Ovi što misle da su pravi su na baterije. Tako da se zapitam jesu li ovi pravi živi ili su im ovi drugi klonovi, samo sa defektom. Bili klonovi ili ne, zajedničko im je da bi to ratovalo, klalo itd. Pa mislim zar im nije dosta 120g da se kolju. Kopaju se grobnice, kosti vade itd. Broje se logori, žrtve logora itd. Ono postalo je dosadno to. Što imam tam naučiti, samo broj zaklanih. Ili tko je započeo sranje, a nije ga dovršio još. A, kad ih pitaš što drugo, pitaju samo tko im je ugasio svjetlo. Jer ne vide se dalje klati. 


Tko zna, možda sam ja s druge planete pa ne kužim ništa. Srećom tu je Četnikuša i bum mi ona nacrtal:)

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od krtica taj Pet Jan 10, 2014 12:32 am

Uje i Čede se po ceo dan bave svojom problematikom:Naći milion razloga zbog kojih se normalni Srbi i Hrvati ne bi pomirili.Vršljaju po istoriji i pronalaze se u njoj,ne dozvoljavaju običnom svetu da živi u miru jer za njih mir u regionu znači smrt njihovim glupavim idejama o nadmoći jednih nad drugima.

Čede su bolje od Uja,ima ih više!  srpko  bajk
avatar
krtica
Otpali član
Otpali član

Broj poruka 361

Datum upisa 29.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Pet Jan 10, 2014 2:59 am

Naravno krtice, mi, Čede smo najbolji, ima nas više od svih oko nas, Uje su nam do kolena tj kame, muslije su i nama i vama kao musli za pre-klati- zalogajiti u predahu između dva pomirenja, brojčano smo jači od svih, samim tim i upravu, uvek i zauvek ispred svih, tako piše u četničkoj čitanki, amin!  krsti 

ypsilon ::Čitajući navedenu elitu stjeće se dojam da ljudi žive 120g. Toliko bi sad pravi Četnici i Ustaše imali godina. Ovi što misle da su pravi su na baterije. Tako da se zapitam jesu li ovi pravi živi ili su im ovi drugi klonovi, samo sa defektom. Bili klonovi ili ne, zajedničko im je da bi to ratovalo, klalo itd. Pa mislim zar im nije dosta 120g da se kolju. Kopaju se grobnice, kosti vade itd. Broje se logori, žrtve logora itd. Ono postalo je dosadno to. Što imam tam naučiti, samo broj zaklanih. Ili tko je započeo sranje, a nije ga dovršio još. A, kad ih pitaš što drugo, pitaju samo tko im je ugasio svjetlo. Jer ne vide se dalje klati.
Ma kak'i Ujo moj, mi bi da se mirimo, ali prvo da se vi sami smirite, ili da vas mi sateramo na Sljeme i satremo vam ustaško seme, ček da raširim kartu i uprem ti prstom svuda gde su naša stoljetna ognjišta...  

Na Sljemenu ćemo vam se krvi napiti,ko što ste to vi nama radili, to se ne prašta! Ili da se mirimo, ideologija nas spaja... Vaš Ante je bio koljač za primer svim koljačima sveta, mesarski ćaća. Vaš Ante, lijep čovek jbtUstaška ljubav prema hrvatskom narodu se meri u litrama srpske krvi.

Četnička ljubav prema srpskom narodu je recipročna sa mržnjom prema Hrvatima. Meri se brojem preklanih vratova u kojem god vremenu svakoga ko nije četnik.

E jesam i to odradila, baš kako me Čiča naučio(jel' original ili klon, nijesam se u to zadubljivala, važno da isto mislimo i mrzimo), 'ajmo dalje , sa kamom i krstom u rukama da glumimo čast i poštenje preko tuđih preklanih vratova ''i oni su nas'' borba je u toku, prošlost se danas kreira po našoj meri! Volimo svu svoju braću i sestre koji su isti mi, oni koji nisu, a među nama žive i dišu su izrodi svog, četničkog roda, dabogda im se utrobe sasušile, izdajnici i strani plaćenici, mleveno meso mešanih brakova, komunjare funjare, demoNkrate, uvezeni sa strane da nas blate, a mi čisti kao suza i sunce u paru, jbt  dabogda.  krsti

Čuj šta baljezgaju neki o našem Čiči junačini, pojma nemaju, sve ih treba u Ameriku poslati da tamo komunizam propagiraju: srpko  krsti 

Ratni zločinac Draža Mihailović na osnovu političke i komandne odgovornosti snosi najveću krivicu za zločine formacija pod njegovom komandom. Mihailović je tokom rata svakodnevno obaveštavan o zločinima koje su činile ravnogorske četničke formacije nad pripadnicima i simpatizerima partizanskog oslobodilačkog pokreta, civilnim stanovništvom, kao i o izdajničkoj, kolaboracionističkoj delatnosti lokalnih četničkih zapovednika. Umesto da kazni počinioce zločina i vinovnike izdaje, Mihailović je afirmisao i nagrađivao ove zločince i aktere kolaboracije ili je, pak, bio neposredan inspirator zločina nad borcima za slobodu i neposredan učesnik u kolaboraciji s okupatorom.

Draža Mihailović nije heroj osiromašenih, opljačkanih i obespravljenih stanovnika Srbije. Ličnost ovog ratnog zločinca predstavlja maskotu velikodržavne ideologije i ikonu profiterske manjine koja živi od tuđeg rada (kapitalisti, političari, popovi).

Ne zaboravljamo žrtve četničkog terora nad srpskim, crnogorskim i hrvatskim narodom i žrtve četničkog genocida nad bošnjačkim narodom, tokom Drugog svetskog rata.

Ne zaboravljamo žrtve zločina koje su tokom ratova 1990-ih počinili oni koji su bili inspirisani ideologijom i praksom ravnogorskog četničkog pokreta.

Nećemo zaboraviti odgovornost onih koji su u poslednje dve decenije stvorili političku i društvenu klimu koja je omogućila nedopustivu normalizaciju i afirmaciju zločinačkog i izdajničkog pokreta Draže Mihailovića.

Oštro osuđujemo vladajuću elitu koja rehabilitacijom osvedočenog saradnika okupatora, pro-fašiste i ratnog zločinca, ponižava brojne nevine žrtve terora njegovih jedinica i pokušava da anulira dostignuća antifašista Srbije i Jugoslavije i njihove oslobodilačke borbe. Ovakvim činom vladajuće političke formacije sebe svrstavaju na stranu fašističkog okupatora i njegovih pomagača imenujući se i predstavljajući onakvima kakvi zaista i jesu.
_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od krtica taj Pet Jan 10, 2014 10:46 pm

Čiča ratni zločinac,pa kako je to moguće? Koštunica se radovao kad su ubili Đinđića? Maaaaa neeeeeee.... Nije istina. Lažu. mrgud 

Ustaše su ološ neviđeni,mala ali odabrana koljačka ekipa, mrgud  mrgud 

Naravno da ima mnoštvo paralela sa ustašama i četnicima,od ideologije do klanja.Ni partizani tu nisu imuni bili,što se tiče pojedinačnih zločina mada se tako predstavlja. Sve zločince treba osuditi,nikako rehabilitovati, po nijednom pitanju.

Jasno da postoji razlika izmedju partizanskog antifašističkog pokreta i ustaša i četnika koje spaja fašistička ideologija etničkog čišćenja i kolaboracija sa okupatorom. Razlika je ogromna. Isto tako četnici su bili bulumenta terorista koja radi šta hoće i kako hoće sve do '44 godine,donošenjem deklaracije u selu Ba, tek tada su posedovali pisani politički program. Jedini cilj im je bio da satru vojnog, političkog, ideološkog i klasnog neprijatelja partizane. 

Četnici danas prave razliku između saradnje sa Nemcima i Italijanima,kao da tu ima razlike? Okupatori su i jedni i drugi! Nikom normalnom na svetu danas ne pada na pamet da rehabilituje sopstvene kvislinge i sluge okupatora. Čak niko i ne pominje načine na koji su se saveznici u ww2 obračunavali sa fašistima, saveznika četnika Musolinija su obesili naglavačke, tako se to radilo sa fašistima i tako treba da se radi.Dobar fašista, miran fašista je onaj fašista sa rupom od metka -u glavi.

Anto, Dražo,crknite!
avatar
krtica
Otpali član
Otpali član

Broj poruka 361

Datum upisa 29.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Sub Jan 11, 2014 1:22 pm

krtica ::

Četnici danas prave razliku između saradnje sa Nemcima i Italijanima,kao da tu ima razlike? Okupatori su i jedni i drugi! Nikom normalnom na svetu danas ne pada na pamet da rehabilituje sopstvene kvislinge i sluge okupatora. Čak niko i ne pominje načine na koji su se saveznici u ww2 obračunavali sa fašistima, saveznika četnika Musolinija su obesili naglavačke, tako se to radilo sa fašistima i tako treba da se radi.Dobar fašista, miran fašista je onaj fašista sa rupom od metka -u glavi.

Anto, Dražo,crknite!


Mozemo mi tu lupati ovo ili ono. Braniti tzv. "svoje". Medjutim ne mozemo ih pred svijetom braniti, jer za se tko su i sto su bili. Kazu, Cetnici su bili saveznici na pocetku rata itd. Ok, bili na samom, par dana ili mjeseci. Ali zna se u sto su se u toku rata preobrazili. Vi mozete biti dusa od covjeka, ali ako ste par ljudi lisili zivota iz ciste obijesti ili mrznje, Vi ste ubica i zlocinac. Taman da ste prije toga pola grada spasili. Nad ljudskim zivotom nema nitko pravo da odlucuje, sem nas samih o sebi ili onaj ili ona gore. Partizani nisu bili cisti, daleko od toga. Revansizma je bilo. Dosta je nevinih i od njih stradalo nakon kraja rata. Ali ima ali, oni su bili na strani i uz pobjedenika. De Gol je dosta maknuo nakon kraja rata svojih neistomisljenika, to nije nikakva tajna. Bilo je tu i nevinih. Ali zanemariv broj u odnosu na drugu stranu. O nasim "legendama" bolje da i ne govorim, obicni paraziti i sluge okupatora. Samo je tuzna cinjenica da pojedinci javno izjavljuju da su Cetnici ili Ustase. I pri tom se kunu u multieticnost, ali eto oni su u pravu bili. Gdje moze biti netko u pravu kome je osnovni i glavni cilj istrebljenje druge nacije?!

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od Komsinica taj Ned Jan 12, 2014 12:08 pm

Da vam se pridruzim?! 
Neki me zovu Turkinjom, a neki Balinkusom, kako god, ja drzim kolac pripravan  lol 2  lol 2  lol 2  lol 2  lol 2 

ZamotanaTa sam do nosa,,, doduse imam padobrana svih boja  kez 

Za 200 maraka preporucujem zamotavanje djevojcica starijih od 10 godina, a za 300 decki mogu u Vehabije  zub
avatar
Komsinica
Otpali član
Otpali član

Broj poruka 324

Datum upisa 12.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od pesma taj Ned Jan 12, 2014 11:19 pm

Opa bona, 

stiglo nam pojačanje umotano u zavoje, kako i ne bi bilo zavijeno, kad mi Čede i Uje tak'e koljemo non - stop kroz istoriju, onako anti - fa fa fa šistički?? 

Moram depešu poslati u London kralju, da vidim šta da se radi... Čekamo instrukcije, do tada, raskomoti se komšin'ce, evo nosim gibanicu vruću za doborodošlicu...

Pokolj u pljevaljskom, pribojskom, fočanskom goraždanskom i čajničkom kraju je bio najmasovniji ratni zločin etničkog čišćenja koji su počinile četničke formacije tokom drugog svetskog rata.

U ovoj operaciji uništenja, izvedenoj početkom februara 1943. godine, ubijeno je više hiljada žitelja opština PljevljaPribojFoča i Čajniče. Prema četničkom izveštaju, ubijeno je oko 9.200 muslimana od čega oko 1.200 muškaraca i do 8.000 žena, staraca i dece. Prema posleratnim popisima, stradalo je oko 3.000 civilnih žrtava.

Vas Muslija još ima? 'Ajde da se mirimo...

_________________
Svoj sam guru
avatar
pesma
Sekretarica
Sekretarica

Broj poruka 3460

Datum upisa 26.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Pon Jan 13, 2014 12:27 am

E, nek je i Turkinja stigla. Sad se možemo na 3 fronte klati. A, Vi Četnici ste podbacili te 43-će. Budemo mi Ustaše to popravili. Sam se dogovorite koju prvu da koljem. Kakvo pomirenje Četnikušo. Tek ga sad nema kako je padobran uletio. Još ako je zelen, izbi mi oči. Baš smo se sabrali. I ne laži Četnikušo da ste ih ubili. To su oni pili čaj od nane i riknuli. Opet srbska propaganda. Da ste pobili ne bi tu Komšinica landrala:)

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od Komsinica taj Pon Jan 13, 2014 12:47 am

ypsilon :: Da ste pobili ne bi tu Komšinica landrala:)
Imamo mi zivotAAAAAA  Laughing 

Hvala Pesma, gibanica mi 'nako bas za volju za dorucak, al nemoj molim te da je na masti  lol 2  lol 2  lol 2  lol 2 

Nemam sad vremena, al budem postavila neke lijepe uspomene, slike iz Handzar Divizije i tako  zub
avatar
Komsinica
Otpali član
Otpali član

Broj poruka 324

Datum upisa 12.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od ypsilon taj Pon Jan 13, 2014 2:57 am

Sad će da pokolj krene kad se ova gore Balinska sikirica rastalasa. Tek smo onda Četnikušo najebali. Inače njoj je malo jedna gibanica. Budeš ti podlegla od kuvanja njoj Četnikušo. Kad je gladna tad najviše kolje i sikće. To sam ja ko Ujko osjetio od nje. A, tek kad padobran rasplamsa. Ode onda moj Poglavnik i tvoj Čiča u klinac. Nemamo šansi, jedino je dobro naraniti:)

_________________
Quod ab alio oderis fieri , tibi , vide ne tu aliquando alteri facias...
avatar
ypsilon
Senior Najgori
Senior Najgori

Broj poruka 1887

Datum upisa 24.07.2013
Raspoloženje Raspoloženje : Gura se.

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pomirenje četnika i ustaša

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 3 Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu